Het eindproduct zal een zeer dikke afwerking, en het zal een lange tijd duren. Het kan zelfs door niet-professionele aannemers worden toegepast, zodat u een zeer professionele afwerking op een kleiner project kan bereiken.

Toch zal een goed gemaakte Inpappen kalkpleister ook zorgen voor een zeer gladde afwerking. De reden hiervoor is dat de kalk vermengd met water, waardoor het kan worden toegepast net zoals mortel. Na het aanbrengen voltooid is, wordt het eindproduct op het oppervlak enige tijd om de overmaat kalk drogen. Dan kan het worden verwijderd.

Er zijn twee verschillende types van Inpappen kalkpleister die u kunt kiezen uit. De ene heet "ruw oppervlak," en de ander heet "Oval opgedoken." Het verschil tussen deze twee uitvoeringen is hoe de kalk wordt gemengd met het water.

Wanneer het wordt aangebracht op een ruw oppervlak, dat kan bewegen met de stroom van het water, waardoor enkele textuur toevoegen aan het afgewerkte oppervlak. Anderzijds, het ovale oppervlak van de Inpappen kalkpleister kan de stof vast te houden met een materiaal dat wordt toegepast met voldoende druk om de leiding te voorkomen breken in kleine stukjes.

Het basisproduct wordt niet alleen gebruikt voor vierkante foot gebieden. U kunt het ook gebruiken voor funderingen, platforms, en balken in de meer traditionele bouw. Of u nu een professionele aannemer of een doe-het-zelver, zult u in staat om te Inpappen gebruiken in zowat elk gebied van het bouwproces.

Natuurlijk, als je enige ervaring met behulp van de limefinish op uw eigen applicatie, kunt u de voorkeur om hetzelfde product te gebruiken. Echter, als je geld wilt besparen op uw afwerking, kunt u zich aanmelden Inpappen op de bouwplaats. Natuurlijk, als je ooit kalk afwerking hebben behandeld voor, dan weet je dat het gevaarlijk kan zijn als je niet alle veiligheidsvoorschriften te volgen.

U moet ook ervoor zorgen dat je volgt alle richtlijnen voor de afwerking van uw bouwproject en de afwerking correct toe te passen. Als u Inpappen kalkpleister nooit eerder hebt gebruikt, moet u contact opnemen met de fabrikant of een deskundige alvorens het op een groter project.

.

Bouw

Interessante links