Wat is Sanitaire Bouw?

Het concept van sanitaire bouw is al geruime tijd. Eigenlijk is de term zelf is ontstaan ​​in de jaren 1920 toen een medische kantoren dat een beleid van minimaal haalbare patiënten geoefend kon vinden. Het is belangrijk op te merken dat dit beleid niet iets te maken met de sanitaire toestand van de patiënt hebben. In feite was het meer over het geld dat ze gemaakt van een zieke patiënt.

Sanitair

Hoewel de precieze definitie van een sanitaire constructie onderworpen aan speculatie eeuwenlang is geweest, heeft het basisconcept hetzelfde. Als je ziet een constructie die een toilet, toilet, badkamer, keuken, of keuken / badkamer is voorzien, wordt u het zien van sanitair. De constructie moet worden gebouwd op een zodanige wijze dat er geen of weinig obstakels te voorkomen dat mensen urineren of het gebruik van het toilet.

Er zijn een aantal soorten specifiek van sanitair dat we ons bewust van moeten zijn. De toiletten en toiletten in het huis moet worden gebouwd om een ​​droger en de gemeenschappelijke waterbron bevatten. Wanneer de watertoevoer wordt geblokkeerd, dan is het niet meer mogelijk zuiver water voor baden.

Het lijkt misschien een klein detail, maar is het niet. De droger moet worden gebouwd in de buurt van het toilet. Niet alleen is het noodzakelijk dat de sanitaire voorzieningen te bouwen in de nabijheid van het toilet, maar het is noodzakelijk om het huis zo te zijn, want als men een geblokkeerde watervoorziening, de droger zal het water koud genoeg om te zwemmen houden. De droger is een soort opslagtank die werkt op warm water.

Het water kast mag niet worden toegestaan ​​om overflow. Ook als er een dam in het gebied waar de droger ligt, moet u in staat om de stroom van water veilig te blokkeren in de kast. Een toilet bestaat uit een gebouw dat is aangesloten op de hoofdleiding die warm water levert aan het huis.

centrale boiler U kunt uitknippen de centrale boiler en installeren van een warmtewisselaar plaats. Hiermee kunt u de voorziening voor warm water te gebruiken voor het reinigen doeleinden en vervolgens naar het water dat u gebruikt om een ​​douche te verwarmen, koken, en spoel uw toilet.

Het is belangrijk op te merken dat de sanitaire constructie alleen kan plaatsvinden in een warm klimaat. U kunt een sanitaire ruimte in een koud klimaat niet bouwen, als de voorwaarden onmogelijk om te repliceren zal zijn. We zullen een aantal van de sanitaire constructie details in de volgende paragraaf bespreken.

Het constructiemateriaal is het belangrijkste aspect. De standaard materialen omvatten klei tegels, tegelwanden, en hardhouten vloeren.

De meest populaire vorm van tegels van klei zijn die licht van kleur zijn. Ze bieden een niet-poreus oppervlak dat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Meestal komen ze in natuurlijke kleuren zoals bruin, zwart en groen. Een huiseigenaar moet ervoor zorgen dat hij of zij het belang van het gebruik van een goed geventileerde ruimte om te zorgen dat er geen sporen of bacteriën de kans om te groeien begrijpt.

Voor mensen die willen iets simpels heb opgezet, kunt u ervoor kiezen om een ​​traditionele hang-tile set te hebben. Maar voor degenen die zullen worden het opzetten van een wasruimte, kunt u ervoor kiezen om een ​​apart bassin dat in lijn is met de muur te hebben. Echter, kunt u ervoor kiezen om een ​​aparte bak die ook functioneert als een toilet te hebben.

Of u nu kiest voor een hang-tile set of een aparte wastafel, moet u niet vergeten dat de badkamer ver weg van de ingang van het huis moet worden geplaatst. U kunt ervoor kiezen om een ​​klein bad op te bouwen, maar het moet op zijn minst een paar voeten van de ingang, zodat kinderen niet kunnen klimmen boven de gootsteen en lopen op de vloer.

Bouw

Interessante links