Lastscheider

Safety Disconnector - Hoe Switch-Disclosures uw zekeringen beschermen

Een lastscheider, waarbij een of meer polen in serie staan ​​met een zekering in serie met een schakelaar in een enkele samengestelde eenheid, wordt gebruikt om de kans op brand te verkleinen of te elimineren. Alle veiligheidsschakelaars, evenals andere componenten van elektrische apparatuur, hebben een open deurvergrendeling, die voorkomt dat de deur opengaat wanneer de schakelaar op "AAN" staat en wanneer hij "PADLOCKED" is. Als een schakelaar een open deurvergrendeling heeft, smelt de zekering wanneer de deur wordt geopend en komt er een vonk vrij die alle brandstof die in de schakelaar is opgeslagen, doet ontbranden.

U moet uw schakelaaronderbreking altijd bij de hand hebben als u deze nodig heeft voor noodsituaties, zoals een brand, omdat een schakelaarmelding mogelijk niet door uw brandweer wordt gedetecteerd. Een deurvergrendeling voorkomt dat uw noodstroomvoorziening uw huis van stroom voorziet. Als gevolg hiervan moet u uw noodgenerator gebruiken of uw huis van stroom voorzien met batterijen om uw huis functioneel te houden. Voor zover het het gebruik van een brandblusser betreft, zorgt een schakelaar ervoor dat u deze niet gebruikt wanneer dat nodig is.

Naast de veiligheidsvoorzieningen die schakelaars bieden, hebben ze ook nog een andere belangrijke rol, namelijk het isoleren van uw zekeringkast, het verminderen van de warmteoverdracht van uw zekeringkast naar uw brandblusser en daarmee de kans op kortsluiting in uw zekeringkast en het vergroten van de kans dat uw brandblusser wordt geactiveerd. Houd er rekening mee dat een schakelaaropening voorkomt dat brandstof die in uw schakelaar is opgeslagen, naar uw brandblusser ontsnapt wanneer uw zekeringkast oververhit raakt.

Zoals eerder vermeld, voorkomt een schakelaaronderbreking dat de brandstof die in uw schakelaar is opgeslagen, naar uw brandblusser ontsnapt wanneer uw meterkast oververhit raakt. Als gevolg hiervan kan een schakelaaropening voorkomen dat uw brandblusser tot niets afbrandt wanneer uw zekeringkast oververhit raakt.

Switch-disclosures zijn nodig omdat ze voorkomen dat de lont voortijdig doorbrandt. Het is heel gebruikelijk dat het vrijgeven van schakelaars resulteert in een brand die optreedt wanneer een stroomonderbreker wordt geactiveerd, waardoor er wat brandstof uit de zekering kan ontsnappen en door het circuit naar de stroomonderbrekers kan gaan.