Dan kunnen we het een label als een duplicaat te geven.

Dus, wat houdt dit precies in? Nou, de eerste keer dat u probeert om een ​​beeld te reproduceren met een kopie op uw computer, zult u niet in staat zijn om. Wat u kunt doen, is echter te scannen en kopiëren van een afbeelding om uw CDR-brander, zodat u het originele exemplaar kan houden en maak een kopie terug naar uw computer op uw eigen.

Dit is hoeveel mensen dubbele exemplaren van hun beeldbestanden hebt gemaakt in het verleden. Ze kopieert het beeldbestand over aan hun CDR brander, zet het oorspronkelijke beeldbestand op de CDR, dan branden de CDR naar een lege schijf. Dit CDR brander programma in staat zal zijn om uw CDR lezen en zet uw originele beeld naar een formaat dat het kan worden gebrand op.

Echter, het enige probleem met deze methode is dat de kopie alleen kan worden gemaakt van één kopie. Wilt u een ander exemplaar van dezelfde foto te maken op een CDR brander, moet u het tweede exemplaar aan de computer zelf het tweede exemplaar op de computer kopiëren en vervolgens te verbranden.

Dit kan gedaan worden met elk type computer die toegang hebben tot een hele CDR brander, zolang het de mogelijkheid heeft om te schrijven en te lezen van het beeld. De meeste computers zijn in staat dit te doen.

Echter, als je een computer die de software die nodig is om een ​​kopie op de CDR kopiëren heeft nodig heeft, moet u een speciale CDR brander die u zal toelaten om een ​​duplicaat te maken op uw computer aan te schaffen. Je moet ook de juiste software op uw computer die in staat is om een ​​kopie te maken.

Gelukkig zijn alle computers van vandaag kan een kopie van een beeld op CDR te maken. Zelfs de meest elementaire PC met een CD branden van toepassing kan. Veel nieuwere machines zullen zelfs het voor u doen. Als u geweest bent op zoek naar een manier om uw foto's te dupliceren zonder het gebruik van het printen scannen en kopiëren programma, is het mogelijk met een beetje geduld en volharding.

.