Dit zal u helpen te begrijpen of u de hypotheek na verloop van tijd daadwerkelijk volledig kunt terugbetalen. Hoe langer u in uw woning woont en hoe lager uw aanbetaling, hoe lager het percentage van uw bruto maandinkomen dat gebruikt wordt om de hoofdsom van de lening af te betalen. Als u de lening na verloop van tijd niet volledig kunt aflossen, blijven uw rente en betaling gelijk, wat betekent dat u elke maand hogere bedragen aan uw hypotheeklening moet betalen totdat de lening is afbetaald. of u verkoopt uw ​​huis.

Een andere factor die van invloed is op uw persoonlijke schuld / vermogen-ratio, is uw credit score. Uw kredietscore bepaalt hoe goed u het zult doen om hypotheekleningen van verschillende geldschieters te krijgen. Een slechte kredietwaardigheid kan de kredietverstrekker ook helpen beslissen hoeveel uw tarieven zullen zijn en zal van invloed zijn op hoe snel u in aanmerking komt voor de lening. Uw credit score zal u ook helpen bij uw zoektocht naar de perfecte vastgoeddeal. Er zijn echter stappen die u kunt nemen om uw credit score te verbeteren.

U kunt uw score verbeteren door uw rekeningen op tijd te betalen, een vorm van kredietadvies te krijgen, uitstaande studieleningen af ​​te betalen die mogelijk niet zijn gedekt, en uw creditcards af te betalen. Zorg ervoor dat u uw maandelijkse betaling bijhoudt om uw score hoog te houden. U kunt uw kredietwaardigheid verhogen door rond te shoppen voor de juiste hypotheek. Houd er rekening mee dat hoe langer u erover doet om uw maandelijkse betaling uit te voeren, hoe lager uw score zal zijn. U moet er ook voor zorgen dat u uw creditcard verstandig gebruikt. om het principe van uw hypotheeklening af te betalen.

.