Reviseren Smartphones

Revisie Smartphones en Maken het Meer Up-To-The-Mark

Een bedrijf met de naam iT Services, Ltd heeft al in geslaagd om rundvlees van de dienst van de iPhone-gebruikers. Met de populariteit van deze toestellen toeneemt, is het logisch dat het bedrijf de komende functies ook zal zijn om het merk.

Voor degenen die nog niet hebben gehoord van het bedrijf, zijn onder meer de kenmerken het upgraden van de software en hardware van iPhones om nieuwe mogelijkheden te creëren. De update zal ook de wijziging van de software voor de iPhone Smartphones bevatten zodat het beter kan werken met een bepaald netwerk. Afgezien van dit, kunnen IT-services ook het verbeteren van uw telefoon user interface en voeg andere functies die essentieel zijn voor een optimale ervaring zijn.

Onder de upgrades die het bedrijf in petto heeft is de Facebook-integratie, een verbetering ten opzichte van de eerder uitgebrachte Facebook-chat. Daarnaast heeft het bedrijf al een database van diensten die iPhone-gebruikers zijn geïnteresseerd in het gebruik, zodat toekomstige updates zo snel mogelijk zal komen gebouwd.

Als u Facebook en Twitter door elkaar gebruiken, dan moet u naar de Facebook-app die u gebruikt op uw iPhone te upgraden. Na aanpassing doet de app kunnen worden aangesloten op Facebook, evenals vele andere sociale netwerken.

Aan de andere kant, als je meer comfortabel met Twitter en Facebook, dan hoef je je geen zorgen te maken over deze updates. Gewoon inloggen op de site, en krijgt u toegang tot beide diensten.

Om een ​​beter begrip van wat er wordt gedaan te krijgen, is het het beste om te kijken naar de website van de vennootschap. Dit is de enige manier om de nieuwe functies te zien in detail.

Het eerste kenmerk is de integratie van de Facebook-chat. Hoewel deze dienst is gratis, als je een Facebook-gebruiker moet je ook controleren of er speciale aanbiedingen voor de service.

Ten tweede zal de iT Services de Facebook-app met de Twitter-applicatie te integreren. Met deze functie kun je berichten sturen naar je vrienden over deze twee sociale netwerken vanaf je iPhone.

Last, een andere dienst die beschikbaar wordt gesteld is het e-abonnement. Om dingen makkelijker te maken, zal de applicatie kunt u een account direct op de website van de vennootschap.

Het laatste wat dat zal worden gedaan, is de bewaking van de privacy van de klant. Een afzonderlijk waardepapier paneel wordt opgenomen om te waarborgen dat de verzamelde data door toepassing veilig is.

Toepassingen en webbrowsers kunnen ook worden opgewaardeerd. Een deel van de apps die zal worden bijgewerkt onder meer de Weather Channel, Instapaper, iMore, Stocksnap, ClockNClock, Facebook en Viber.

Als u behoren tot de weinige gebruikers van mobiele telefoons, bent u waarschijnlijk bewust van het feit dat het upgraden van je telefoon kan duur krijgen. Door de vooruitgang van de technologie, zijn meerdere ondernemingen streven om het nog goedkoper en gemakkelijker voor gebruikers om hun telefoons up-to-date te maken.