Hitchhiker ' s Guide to the Galaxy Films

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy is een klassieke sciencefiction roman van Douglas Adams. Het bevat fictieve uitleg over hoe we ons leven moeten leven, en wat voor soort dingen zijn wenselijk in het leven. Het is geweldig voor entertainment en onderwijs.

Liften

De avonturen van de Hitchhiker zijn niet nieuw. Ze zijn zo oud als de mensheid zelf. Toch heeft deze tijdloze verhaal is aangepast in een film die velen beschouwen als de grootste science fiction film ooit gemaakt. Een groot deel van de essentie van de Hitchhiker's Guide wordt intact gehouden.

De hoofdpersoon in de film, gespeeld door Bill Nighy, is de Hitchhiker. Hij is de meest geharde van de twee karakters. Echter, hij is ook de enige die eigenlijk de situaties naar hem gegooid aankan. Het meest opvallende verschil tussen de Hitchhiker en de Gids is dat de gids is volledig mens, terwijl de Hitchhiker's gevoelens zijn volkomen vreemd. Vanwege dit, de laatste is veel meer kans om in de problemen.

Het belangrijkste doel van de film is om de verschillen tussen de twee lifters laten zien, tonen de mogelijkheden dat ze zou hebben om een ​​situatie om te gaan.