Omdat de apparatuur moeten worden gewassen, moet luchtfilters worden veranderd. Bij het reinigen gebieden waar asbest aanwezig is, moet deze worden gereinigd met speciale doekjes. Ze moeten zorgvuldig en grondig worden afgeveegd. Dit is om te voorkomen dat de asbest deeltjes uit om in het stof. Speciale papieren zakken moeten worden gebruikt om alle cleanup materialen bevatten. De tas moet worden ontsmet.

Na het puin moet worden verwijderd, moet deze onmiddellijk worden afgevoerd. Een ding dat niet kan worden afgevoerd is huisstof en de rookontwikkeling bij de asbest verwijderd. Dit is om te voorkomen dat alle vezels van het krijgen in de lucht.

Dit klinkt misschien als een onwaarschijnlijk scenario, maar het is gebeurd. Een werknemer werd inademen van asbest deeltjes die werden afgegeven wanneer het werd gewerkt. Als gevolg daarvan ontwikkelde hij mesothelioom.

Het is moeilijk te bewijzen wanneer de asbestverwijdering werken waren verantwoordelijk voor de dood van een persoon. Als het werd blootgesteld te lang, dan was het zeker giftig voor een persoon. Echter, als er genoeg bewijs kan worden gemaakt, een proef kan worden gehouden om te bepalen of bepaalde Asbestverwijdering werken was verantwoordelijk voor de dood.

Volgens rapporten, is er een grote behoefte aan dergelijke wetten en beleid in de meeste overheidsinstanties. Hun inspanningen ter bescherming van werknemers tegen blootstelling aan asbest zal alleen maar ten goede werknemers vandaag en in de toekomst.

.