Venster Vervanging Tips voor het Maximaliseren van Externe Energie van Uw Huis

Hoe kun je maximaliseren van de externe energie van uw huis of kantoor efficiënter te maken? U kunt dit op twee manieren. Sommige mensen denken dat ze moeten veranderen hun ramen en deuren meer energie-efficiënt te worden, terwijl anderen ervoor kiezen om technieken om de verwarmings- en koelsysteem van hun huis of kantoor te maximaliseren uit te voeren.

Externe Energiebronnen

Er zijn twee belangrijke bronnen van externe energie voor de thuis en op kantoor: warmte en koeling. Zowel warmte en koelsystemen kan zeer effectief zijn op het behoud van deze energie, maar ze je nodig hebben om de manier waarop je kijkt naar energiebesparing te veranderen. We weten dat de gemiddelde huiseigenaar toepassingen ongeveer 50% van het energieverbruik van hun huis, maar het zou zeer inefficiënt te besteden al dat geld veranderende uit raam en deur-schermen, het openen en sluiten van deuren en zorg ervoor dat de HVAC-systeem goed werkt zijn.

In dit artikel zullen we twee methoden voor energiebesparing te bespreken als het gaat om het venster te vervangen. De eerste heet Air-Lekkage Vermindering of A-LAR. Deze werkwijze vereist dat de ramen zijn gemaakt van dunne-pitch polyetheen met een hoge R-waarde, wat bepaalt hoeveel lucht kan passeren.

Lucht lekkage reductie ramen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en zijn ontworpen met een plaat die afdicht de binnenzijde van het kozijn. Door afscherming van de binnenzijde van het kozijn, de lucht die passeert kan niet ontsnappen en zal er weinig verloren energie voor verwarming of koeling. Dit is een zeer eenvoudige manier om de efficiëntie van uw venster vervanging project te maximaliseren.

Lucht lekkage reductie raamdichtingen werden aanvankelijk ontworpen voor gebruik in fabrieken. Omdat ze werden ontworpen in de fabrieken, was het mogelijk om ze te ontwerpen af ​​te sluiten met een extreem hoge druk om behoud zo veel mogelijk energie. Dit heeft hen populair als venster vervangende onderdelen die in de afgelopen jaren.