Je Ontmoet De Lokale Huren-Vergoedingen - Het Krijgen Van De Beste Betrouwbare Adviezen Over Hoe Te Werken Met Uw Huurders

Heeft u een klein bedrijf en de noodzaak om een ​​ontmoeting met uw lokale klanten te regelen, maar weet niet waar je heen moet? Je zou ook willen wat advies over hoe aan de slag met uw huurders, vooral als u onlangs overgenomen van een kantoor in een nieuw gebied.

Vergaderlokaal huren

Als u onlangs via kantoorruimte hebt genomen in een nieuwe locatie, kan het erg gemakkelijk om de huurders die huren hun huizen vergeten. Veel mensen zullen aannemen dat uw klanten zijn alleen de leden van de lokale directie. Zij kunnen zijn het huren voor een lange tijd, of ze kunnen worden first-time ondernemers die gebruik maken van te huur uw kantoor.

Als ondernemers, moeten we rekening houden met de impact die onze werkstijl en levensstijl kan op onze work-life balance te hebben. We moeten er zeker van om een ​​afspraak te maken met de vorige bewoners om te weten te komen over hoe ze gebruik maken van uw nieuwe kantoor, en hoe ze zullen worden met behulp van uw kantoor nu.

Er zijn vele andere redenen voor een ontmoeting met de vorige huurders, maar deze twee zijn het belangrijkst. In de eerste plaats moeten we een ontmoeting met de mensen die zullen worden met behulp van uw ruimte om te bepalen of er een potentieel probleem, en ten tweede moeten we ze vertellen wat we van hen verwachten op het gebied van wonen, werken en het gebruik van de ruimte.

Laten we eerst eens praten over de mogelijke problemen. Laten we zeggen dat uw vorige huurders met het kantoor als een woning, niet een werk-plaats, en dat het gebruik van de ruimte wordt steeds groter. Uw huidige huurders zou kunnen worden met behulp van het kantoor te huur om te voorkomen dat met behulp van hun huizen te huur, of om hun huis te verhuren voor de winst.

Als dit het geval is, moet je met ze praten over hoe ze te maken krijgt met je work-life balance. Het kan zijn dat ze het te druk om voor zichzelf of hun gezin, maar op hetzelfde moment, proberen ze genoeg geld om al hun huishoudelijke behoeften tegemoet te komen. Dit kan leiden tot conflicten als je probeert om vergaderingen met hen te houden.

Laten we zeggen dat de huurders deelt het kantoor. Je zou een van de laatste aan te komen voor een afspraak, of één van de eerste om te vertrekken naar een vergadering. Je moet elke huurder hoe vaak ze de kantoorruimte zal gebruiken om een ​​oogje op uw work-life balance te houden vragen.

Het volgende wat je nodig hebt om te vragen is wat van hen wordt verwacht te doen als je niet in de buurt. Heeft uw onderneming te verplichten hen om uw kantoor of thuis te gebruiken om zaken doen? Is er iets dat je gaat hen verplichten te doen als je niet in de buurt? Zult u vergaderingen op kantoor, maar ze in het huis van iemand anders moet worden gehouden?

Op deze manier kun je erachter komen of uw huidige kantoor huurder is comfortabel met uw nieuwe huurders het overnemen van hun huis. U kunt ook vragen uw vorige huurders als zij tevreden zijn met de werkomgeving. Als er iets is dat je kunt doen om dit te voorkomen, zal het iedereen te helpen.

Een goede eerste stap voor ontmoeting met uw huurders is het opzetten van een afspraak om te zien hoe ze gebruik maken van uw ruimte, zodat je een gevoel krijgen voor de work-life balance. Vervolgens kunt u bepalen hoe u communiceren met uw huurders, en hoeveel tijd zal worden besteed in uw kantoor, en hoeveel tijd zal worden besteed aan de weg of in hun huis. U kunt zelf beslissen of u maandelijkse bijeenkomsten bij u op kantoor, wekelijkse bijeenkomsten hebben op uw kantoor of helemaal niets.

Door het hebben van een afspraak om te zien hoe uw huurders uw ruimte zal gebruiken, zult u in staat om te beslissen of u nodig hebt om uw huidige huurders over hun work-life balance te praten. Als u vindt dat uw huidige huurders zijn niet erg blij met uw manier van werken, kan het tijd om te praten met hen over het verplaatsen naar een ander kantoor. Als u vindt dat uw huurders zijn tevreden met uw huidige setup, kunt u zich verplaatsen zonder conflict.

Dus de volgende keer dat u wordt gevraagd om te voldoen aan de lokale huur kosten, wees niet bang om uw huurders vragen naar hun work-life balance zijn. balans.