Ict

De focus van de I. C. A. en de II.C.Een. Moet worden op het aanbieden van relevante opleidingen hun studenten en deze instellingen moeten ervoor zorgen dat het onderwijs dat ze geven is in lijn met de behoeften van de huidige leeftijd. Het Erkende Instituut Van De Accountants

Het Institute of Chartered Accountants (I.C.A.) en het International Institute of Chartered Accountants (I.I.C.) zijn beide aangesloten bij de I.C.A. is een non-profit vereniging van accountants die zich inzet voor het bieden van mogelijkheden voor het hoger onderwijs voor haar leden. De drie colleges leren cursussen in de boekhouding, management en financieel beheer, en het bedrijfsleven.

De I.C.A. of II.C.A. programma stelt haar studenten om uitstekende professionals in hun vakgebied te maken. Het biedt ook de aspiranten om nationale erkenning te bereiken.

De I.C.A. en de II.C.A. hebben een zeer groot aantal afgestudeerden die op zoek zijn naar werk in verschillende delen van de wereld.

Het is daarom belangrijk om op te merken dat de I.C.A. en de II.C.A. kunt u zorgen voor de nodige begeleiding, kwalificatie en opleiding die nodig zijn voor je carrière groei.

De instituten van de I.C.A. en de II.C.A. bevinden zich allemaal binnen een paar honderd mijl van elkaar en de studenten kunnen gemakkelijk pendelen naar onderzoek uit hun respectieve landen.

De kosten van studeren aan de I.C.A. en de II.C.A. is aanzienlijk minder dan elke andere topuniversiteiten en het is ook veel gemakkelijker om van toepassing op deze instellingen.

Aspirant-accountants zijn het best geadviseerd om de eisen van de I.C.A. erachter te komen en de II.C.A.in Om ervoor te zorgen dat het individu heeft de geschiktheid die nodig zijn voor de cursus die ze willen nemen.

Een van de eisen van de I.C.A. en de II.C.A. is dat ze trainen hun aspiranten voor en stages in de dienstverlenende sector van dat land te vergemakkelijken.

Stages zal de kennis en vaardigheden van de studenten te verbeteren en zich meer openstellen mogelijkheden voor hen in de nabije toekomst. Stages zal ook helpen de studenten om te netwerken en relaties met mensen te versterken uit alle lagen van de bevolking.

Men mag niet vergeten dat de I.C.A. en de II.C.A. kan niet compenseren voor het verlies van directe opleiding die je hebt gehad.

Dit is te wijten aan het feit dat deze twee instituten niet geaccrediteerd zijn door de beroepsorganisaties. Dus, is het essentieel dat de aspiranten naar de universiteit en het vinden van de voorschriften daarvan voldoen.