Taxi ' s Zijn Niet te vertrouwen

Taxi bedrijven zijn niet te vertrouwen is in vele opzichten. Om de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten moeten ze ethische normen in acht. Taxi's gebruiken veel verschillende methoden van bedriegen hun klanten, waaronder regelrechte diefstal en misleiding.

Taxi bedrijven

Veel taxibedrijven zullen zelfs proberen om scam u uit uw geld. Sommigen proberen om hun eigen auto's te verkopen, wat illegaal is, en anderen geven valse garanties over de aard van de voertuigen die zij bezitten, die ook illegaal.

De laagste tarieven worden aangeboden aan mensen met hoge niveaus van rij-ervaring, omdat deze mensen hebben de grootste kans op het krijgen van het aantal ongevallen en het krijgen van betaald uit door de boete die ze krijgen. Taxi bedrijven de voorkeur aan onervaren bestuurders te huren, zodat ze kunnen beweren dat ze helpen om de vervuiling te bestrijden, terwijl ze in feite veroorzaken vervuiling in het proces.

Taxibedrijven zijn niet verplicht een APK uit te voeren om een ​​licentie om een ​​taxi te rijden te krijgen. Ze mogen om de prijzen te zetten, maar ze zijn niet toegestaan ​​om de prijzen in het gezicht van de concurrentie voor te blijven. Taxibedrijven krijgen veel klachten over prijsstijgingen.

Taxibedrijven staan ​​bekend om docking de top tarieven, en niet betalen van de hoogste tarieven. Dit wordt gedaan omdat het bedrijf vaak zal hebben om de fiscus op de top van wat zij hebben genomen van de klant te betalen. Klanten die in het bezit van hoger dan gebruikelijk tarieven zijn soms niet in staat om de tarieven te verzamelen omdat het taxibedrijf van de auto heeft verkocht.

Taxibedrijven hebben een aantal slechte service tijdens de piekuren, en een aantal goede service op andere tijden.