Europallet

Belangrijke Informatie Over Verzending Euro Pallets

Een standaard Euro pallet is ongeveer drie en een halve voet lang. Het bedrijf dat de pallet komt uit heeft zijn eigen set van regels die moeten worden gevolgd bij het verzenden.

regels en voorschriften De meeste rederijen maken geen onderscheid tussen de verschillende typen pallets. Als ze niet worden opgevolgd, kunnen ze u geld kosten.

Voor het transport van de pallet, handmatig of machinaal, zorg ervoor dat het past in een plastic zak, evenals een papieren kast die klaar zijn voor het product op te plaatsen zijn. Zodra het product in de pallet moet worden vastgemaakt met elastieken en wordt opgenomen door 3-4 duim hetzij schuim of plastic.

Ervoor zorgen dat de pallet goed aangebracht in het compartiment, plaats de pallet tegen de wand te zien of de rubberen schap boven wordt afgebroken hoger of lager. Als het naar beneden, verwijder de pallet en het probleem te verhelpen.

Als de pallet omhoog wordt getrokken, voeg extra bungeekoorden aan de pallet terug op zijn plaats te trekken. Als de pallet omhoog wordt getrokken te hoog is, zou het een morsen veroorzaken en het product kan uitrollen in een bus, morsen de inhoud en te beschadigen.

In aanvulling op de door de rederijen normen, zijn er bepaalde metalen strips die niet aanwezig zijn op uw pallet kan zijn.